Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Levertijd:

We maken met veel zorg jouw Boeket, en doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij jou thuis af te leveren. De levertijden zijn 2-4 werkdagen. Als wij niet aan deze levering kunnen voldoen nemen wij contact met je op. 

Verzending:

Wij rekenen geen verzendkosten boven de € 100,-.  Levering verloopt via de pakketbezorger van Post NL. Na verzending ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Garantie:

Voor ons bloemwerk gelden de volgende regels:
Onze boeketten vallen onder maatwerk. Dit houdt in dat de stelen op maat worden geknipt en dus zijn bewerkt. Deze boeketten mogen niet retour. Heb je geen duidelijk beeld van het door jou uitgekozen boeket, en wil je meer informatie neem dan even contact op.

Klachten:

Bij klachten neem contact op liefst telefonisch dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.

Privacy:

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van je gegevens en behandelen ze volgens de strenge eisen van de wet bescherming persoonsgegevens en de telemediawet.  

Algemene voorwaarden webshop t.a.v Abonnementen & Zijden bloemwerk op maat.

Regels Abonnement:
Proef abonnement 2 week gratis.

Abonnement na half jaar opzegbaar
Abonnement is inclusief bijpassende vaas

Gratis bezorging Sneek & omstreken (max 20 km)

  • Bezorging geldt voor bedrijven (niet voor particulieren)
  • Betalingen per maand/ seizoen (bedrag is incl.btw)
  • Boeketten mogen niet op water worden gezet ivm de stelen.
  • Bij beschadiging van potterie of het vermissen van zijden bloemen moeten de kosten worden vergoed aan Seizoensgebonden.
  • Indien betalingen herhaaldelijk in gebreke blijven binnen het gestelde termijn, wordt het abonnement stopgezet en zijn wij genoodzaakt hier verder werk van te maken.

Algemene voorwaarden van toepassing op onze Abonnementen & op Maat gemaakt bloemwerk.

Garantie

  • Seizoensgebonden garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikers eisen/normen die daaraan worden gesteld. Klachten bij zichtbare gebreken door Seizoensgebonden geleverd, dienen direct na constatering of in ieder geval binnen 12 uur na aankoop/ontvangst per mail/ telefoon te worden gemeld.
  • Wij geven om onze producten en doen er alles aan om deze goed af te leveren Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u hier aanspraak op maken onder deze voorwaarden.
  • Het bloemwerk wordt voor u op maat gemaakt in goed overleg dit valt dus onder maatwerk. Dit houdt in dat de stelen worden bewerkt, dit bloemwerk mag dus niet retour.
  • Wij garanderen een kwalitatief goed product maar  geven geen garantie op verkleuringen door intensief gebruik, langdurig zonlicht of buitengebruik.
  • We behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken.

Privacy

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van je gegevens en behandelen ze volgens de strenge eisen van de wet bescherming Persoonsgegevens en de Telemedia wet.